Enskild undervisning

Hemundervisning

Jag undervisar ryttare som är intresserade av den akademiska ridkonsten och vill rida mer kontinuerligt i Stockholm med omnejd. Lektionerna är ca 40 minuter långa och ekipagen rider en och en för en så optimal inlärning av häst och ryttare som möjligt. Hästarna bör vara minst 3,5 år gamla och kunna ledas. Ryttarnas ålder är oviktiga så länge förmågan att kunna tillgodogöra sig instruktionerna finns. Det finns inga krav på förkunskaper inom denna lära, är det en unghäst börjar vi med förberedelser inför inridning så som longearbete och sadeltillvänjning.

För undervisning på hemmaplan erfordras minst fem ekipage (eller totalt 5 lektioner, man kan även välja dubbellektioner) så det blir en grupp. Det är ett trevligt sätt att få undervisning på då både hästar och ryttare är i sin hemmiljö.

Priset för hemundervisning är 500 SEK per lektion inkl moms, milersättning tillkommer.

Om man inte får ihop fem ekipage/lektioner utan endast 2-4 st kostar varje lektion 600 SEK  inkl moms, milersättning tillkommer.

Enskilda lektioner hos mig

Det går också fint att komma till mig på Wiggeby Gård i Rosersberg, perfekt om man har möjlighet att åka med sin häst och inte får ihop en grupp. Här finns ett stort ridhus med fint underlag.

En lektion kostar 500 SEK inkl moms + 125 SEK i ridhusavgift.

Har du provat ridlektioner online?