Undervisning online

Lektioner online via Skype

Lektioner via Skype är ett bra sätt att påbörja sin akademiska resa, få vidareutbildning på om man stött på trubbel i sin träningsvardag eller bara ett sätt att komma framåt och få ny inspiration på – enkelt hemifrån! Det här är också det perfekta alternativet för dig om det inte finns någon tränare tillgänglig i ditt område eller om du vill hålla koll mellan dina träningstillfällen så du håller din utstakade plan. Du bestämmer helt i vilken takt – antingen bara enstaka lektioner eller ett helt träningspaket.

Gör så här:

Kontakta mig via anna-clara@artofriding.se och kom överens om en passande tid. En lektion tar ca 30-40 minuter. Du behöver trådlösa hörlurar, en smartphone eller Ipad att filma med (stativ funkar utmärkt) och programmet Skype.

Pris för Skype-lektion:

En online-lektion kostar 500 SEK inkl moms.

Online-paket om 10 lektioner kostar 4500 SEK inkl moms.

Betala via Swish direkt till 070-583 57 01 eller ange faktura när du tar kontakt.

Boka din första Skype-lektion före 1 juli och få 10% rabatt på första bokningen! 

Videolektioner

Videolektioner är ett bra alternativ om du vill arbeta i lite långsammare takt och fundera på djupet över vad du vill arbeta med. Det är också ett bra alternativ om du har en sämre uppkoppling och därmed inte kan få till lektioner via Skype.

Gör så här:

Kontakta mig via anna-clara@artofriding.se och berätta att du vill ta en online-lektion, eller ta ett helt online-paket. Filma ca 20 minuter av ett ridpass, lägg upp filmen på Youtube och märk den som ”olistad”. Skicka sedan länken tillsammans med en text om vad du vill få uppmärksammat under ditt pass (om du bara vill ha tips för att komma vidare med övningar eller bara en utvärdering och hjälp att komma vidare generellt behöver du bara nämna det, i annat fall fokuserar jag på att hjälpa dig vidare utifrån vad filmen visar).

Efter analys hos mig får du sedan ett mail med utförliga instruktioner om hur du skall komma vidare med övningar och vad du skall fokusera på.

Pris för videolektion:

En videolektion kostar 500 SEK inkl moms.

Paketerbjudande om 10 lektioner kostar 4500 SEK inkl moms.

Betala via Swish direkt till 070-583 57 01 eller ange faktura när du tar kontakt.

Boka din första videolektion före 1 juli och få 10% rabatt på första bokningen! 

Har du provat ridlektioner online?